søndag 11. april 2010

Fotokurs på Siggerud - dag 1

Av og til trenger man et puff for å utvikle seg videre som fotograf. Et fotokurs med herrene Elvegård og Reneflot på Siggerud gir påfyll for egen kreativitet. Lørdagens oppgave var todelt "dokumenter en hel dag" og "vår". Rundt 800 eksponeringer gir en håndfull ganske gode bilder som ikke krever all verdens etterbehandling. Stor takk til Stig Børre, Magnus og de andre deltagerne for en inspirerende helg.

En smakebit fra søndagens oppgave "geometriske former" kommer om ikke så lenge.


6 kommentarer:

Bjørn-Egil Brekke sa...

Det første bildet er tøft. Veldig bra komposisjon. Bilde nr 2 liker jeg kanskje best. Veldig effektfullt med de gule bladene i forkant. Veldig bra levert:)
Takk for hyggelige dager på kurs:)

Stig Børre Elvegård sa...

Takker for en hyggelig og morsom helg. Digger bilde nr.1, dernest nr.2. De andre er også gode og veldig rene og gjennomtenkte i formen.

Espen Viker sa...

Grågåsa er jo helt rå! Bra blikk og lys i det bildet. Synes alle de tre første er kjempebilder. Komposisjonene sitter bra og fargene er enkle, men passer godt i sammen.

Stein Kristian Martinsen sa...

Takk så mye, hyggelig at dere likte bildene. Må si at jeg selv er veldig fornøyd med gåsa ;)

Bjørn-Egil Brekke sa...

En smakebit fra søndagens oppgave "geometriske former" kommer om ikke så lenge.

Jeg venter;)

Stein Kristian Martinsen sa...

Trenger litt tid til etterbehandling. Syntes bildene ble litt grøtete og årsaken viste seg å være at de fleste ble tatt på ISO 3200. Da får jeg se om det går an å legge litt kreativitet i etterbehandlingen. Det er jo også en del av gamet, hva kan man få ut av skrapbilder. Så, litt tålmodighet må til, Bjørn-Egil!

Legg inn en kommentar