søndag 29. august 2010

Ung måke i Utgårdskilen

I Utgårdskilen på Hvaler er det greit for en måke å være. Er litt usikker på om dette bildet fungerer. Ville fange måka i sitt miljø, som i dette tilfelle er en fiskerhavn. Mulig dette blir litt rotete, med en litt for framtredende bakgrunn. Kom gjerne med kommentarer til det.

3 kommentarer:

Espen Viker sa...

Hvis du skal vise måka i miljø må det være såpass fremtredende som her. Ellers blir bakgrunnen for utydelig tror jeg. Litt usikker på om bakgrunnen viser at det er en havn? Ser jo et par master og noe som ligner styrhus på båter. Mulig litt vann og båtskrog hadde avslørt miljøet lettere?
Dette blir bare synsing. Litt vanskelig bilde å kommentere...

Stig Børre Elvegård sa...

Syns det blir rotete. Selve måka er fint fanget, men den sklir litt i ett med bakgrunnen. Enig med Espen i at havna i tillegg blir litt for lite definert. Vidvinkel, blender 11 og nærgående måke hadde nok funket bedre :-) Nå blir det tett og komprimert.

Stein Kristian Martinsen sa...

Takker for konstruktive og ærlige tilbakemeldinger. Det er alltid greit å få andres meninger. Selv ser jeg jo havna der og veit hva jeg vil formidle!
300 mm'ern pakker nok måka og bakgrunnen litt vel tett sammen som Stig Børre er inne på. Og at det faktisk er en fiskerhavn er det kanskje bare jeg som ser (veit).

Stein

Legg inn en kommentar