fredag 23. november 2012

INNBRUDD =-(

Etter en to timers tur ute i bursdag, vendte vi hjem til et hus hvor ubudne gjester hadde vært.
Besøket ser ut til å ha hatt det travelt, min kones smykker og mye av mitt fotoutsyr er imidlertid borte vekk.

Får noen et rasende tilbud på en liten grønn lowpro fotosekk, godt brukt Nikon D300 påmontert en helt ubrukt RRS L-bøyle, Nikon 24-120 f4, Nikon 300 f4, nikon 105 mm f2.8 mikro, en gammel tamron 200-400 5,6, Sigma 10-20mm, vinkelsøker, fjernkontroll og en 1,4 telekonverter (er det jeg kommer på i farta), så gi et lite hint. 

5 kommentarer:

Espen Viker sa...

Fy faen...
Så uheldige dere har vært! Får bare håpe dette løser seg på beste mulige måte for dere. Er vel egentlig ikke så mye mer å si, annet enn at jeg håper politiet har ressurser og spor til å følge saken fram til en pågripelse.

Får du et behov/ønske om å fotografere litt, så bare si ifra. Låner gjerne bort et kamera og optikk (selv om det sikkert er "galt" merke...)Stein Kristian Martinsen sa...

Takk for det Espen, tror kanskje jeg får bruke min gamle D70 en stund. Forøvrig dukket politiet opp ganske raskt med tre betjenter og gjorde en grundig undersøkelse etter spor. Ellers er det vel lite trolig at jeg ser noe mer til utstyret.

livditlefsen@gmail.com sa...

Nei-å-nei så fryktelig trist. Føler virkelig med dere. Det verste er om uerstattelige bildefiler forsvinner synes jeg, for alt det andre utstyret får man jo tilbake på forsikringen. Håper virkelig at politiet får tatt kjeltringpakket.
Vi har montert Securitas alarm med overvåkning. Den står på både dag og natt her hos oss.

Christer Hoel Olsen sa...

Æsj, så irriterende og frekt, etter å ha vært 2 timer hjemmefra! Som Liv sier, håper jeg de ikke har tatt disker med uerstattelige bildefiler. Håper det går i orden med forsikringen så du får skaffet deg noe nytt verktøy (en aldri så liten trøst med noe nytt og spennende kanskje :-) ).
Hvis du trenger å låne noe utstyr må du bare si fra. Jeg tror jeg har en 18-70 liggende som du kan låne på ubestemt tid. Har også en slik 300 f/4(uten AFS) som du har blitt frastjålet som heller ikke brukes så ofte + div. annet som kan lånes bort (macro f. eks.)

Stein Kristian Martinsen sa...

For min del er jo fotoutstyret mulig å erstatte, være med konas arvede smykker. PC og disker er ikke rørt, så jeg mangler ingenting som er uerstattelig.
Du har et poeng Christer, jeg har egentlig lenge gått å ventet på en D400 som aldri ser ut til å komme. Mulig jeg går over til FX-format, D600 synes jeg blir litt puslete, mens D800 produserer litt i overkant store bildefiler. Men prisforskjellen mellom disse er så liten at jeg nok vil velge en D800 i tilfelle. Men, det er selvsagt også mulig å få en pent brukt D300 til en billig penge. Jeg får vurdere litt, men tålmodigheten gir ikke mulighet til å vurdere særlig lenge.

Legg inn en kommentar