søndag 26. september 2010

Gaupesteinmarka

Høsten har begynt å vise seg fram i Gaupesteinmarka. Denne serien bekrefter vel det. Det første bildet er av en tretåspett, den er en sjelden og stillferdig hakkespett. Den hakker forsiktig, høres omtrent ut som en spettmeis. Dette er en fugl knyttet til gammelskog av gran, den hakker ut reirhullet sitt i granstammer.
Fuglen på det neste bildet er en trekryper.3 kommentarer:

Lord Espen A. Skjøld sa...

Nå pirrer du "kamuflasjelysten" min Stein! Vi må ut på tur en dag!!!!!!!

Har skikkelig lyst på Nøttekråke, og også Trekryper. Har prøvd meg på den noen ganger, men den er så sabla rask :)

Espen Viker sa...

Hadde skrevet en lang kommentar, men disse bloggsidene er ustabile, og feilmeldinga tok med seg kommentaren i dragsuget...

Uansett. Fint å se at du hadde utbytte av dagen, Stein! Ble ikke så mange bilder på meg, mest lek, pølser og barnepass denne gangen.
Men jeg synes fuglebildene dine er fine. Liker at du har med deres naturlige miljø. Det er dessuten arter som ikke alle har bilde av, moro bare det.
Litt mer usikker på de nederste bildene. Blir mest dokumentasjon på høsten for min del. Har sans for at du prøver nye ting med blomsterbildet, selv om jeg ikke er umiddelbar fan av bildet. Mulig det kommer med litt tid?

Stein Kristian Martinsen sa...

Hei og takk for kommentarer!
Espen AS, jo vi må få til en tur snart. Førskommende helg er jeg opptatt, men deretter bør det være muligheter!
Espen V, det var artig med tretåen men den forsvant litt for raskt og jeg fant den ikke igjen. Ang blomsten, tror ikke det er noe mesterverk. Men jeg ser høsten i bildet med den skrantende blomsten og ledsageren som allerede har gitt seg hen til de evige blomsterenger.

Legg inn en kommentar